Pazartesi, Ocak 07, 2008

YENİ YIL YENİ BAŞLANGIÇLAR

Bir yılı daha geride bırakırken çok güzel bir etkinlikle uğrladık 2007'yi. Canım arkadaşım, Burçak'cığım yeni yıl etkinliği düzenledi, ve ben de koşa koşa katıldım. Çok heyecanlı ve güzel bir etkinlik oldu. Benim hediyelerim bloğunu sürekli takip ettiğim ve çok sevdiğim Yasemin'ciğimden geldi. Nasıl bir özenle ve sevgiyle hazırlamış ki hediyelerini duygulandırdı beni. Sanırım hediye almanın en güzel tarafı o ihtimam ve güzel yürekliliğin size ulaşması içinden ne çıkarsa çıksın. Ben hediyelere de bayıldım. Cıvıl cıvıl bir kahvaltı sofrası kurayım diye seçmiş Yasemin tüm hediyelerini. Herşeyi düşünmüş yumurtaların şapkasını bile:)) Öyle şirinler ki kızım çok sevdi her kahvaltı da önüne koyuyoruz. Çok neşeli oluyor kahvaltı yaparken. Canım her kahvaltı sofrasında seni yad edeceğim. Çok teşekkür ederim , yüreğine sağlık.



Bana da sevgili Burçin çıktı kurada. Her gün bloğunu zevkle takip ettiğim sık sık mesajlaştığımız, kendime yakın hissettiğim bir arkadaşımın çıkması çok hoşuma gitti. Hediyelerini özenle seçip özenle paketlemeye çalıştım ama yine de eksiklik var gibi geldi bana. Biliyorum ki Burçin de çok güzel şeylere layıktı benim için. O yüzden de hediye aalmak da zorlandım doğrusu. Aldığım mesajında beğendiğini duyunca çok sevindim. Güle güle kullan canım.

11 yorum:

Damak Tadı dedi ki...

Sevda'cığım,
Yasemin çok güzel ve kullanışlı seçmiş hediyelerini..Zevkli insan ne de olsa..))Kimbilir senin aldığın hediye de ne kadar hoş ve zariftir..
İyi günlerde ve güzel kahvaltılarda kullanırsınız inşallah canım..Kızının mutluluğuna tanık olmak isterdim..

İnşallah diğer günlerinizde böyle renkli ve güzel geçer canım..

Sevgilerle..

sevdamavisi dedi ki...

Gül'cüğüm,
çok teşekkür ederim canım. yine gönlümü fethettin, öyle güzel sözler ki. Umarım çok güzelgünlerde kullanırız. Yasemin harika bir seçim yapmış, gerçekten de çok zevkli. sevgilerimi yolluyorum canım.

Adsız dedi ki...

bunlar nekadar güzel şeyler. iyi seneler

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Canim, hediyelerine bayildim, ne güzel bir renk secimi, civil civil. Insan bahar bir an önce kapiya dayansin istiyor böyle renkleri görünce. Güle güle kullan iyi günlerde.

Selam ve sevgilerimle..

sevdamavisi dedi ki...

sevgili Gülten,
çok teşekkür ederim. iyi seneler..

kevserciğim,
kesinlikle çok güzel renkler. ben de baharı özledim şimdiden. teşekkürler canım. sevgiler..

Yasemin dedi ki...

ay ne gusel duruyorlar sofrada bir arada :) tam hayal ettigim gibi :) gule gule iyi gunlerde civil civil sofralarda kullan bitanem!! her sofrada benide hatirla ;) cok optum!

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Merhaba Sevda Hanım:) Hediyeleriniz gerçekten çok güzel ve renkli. Yasemin çok zevkliymiş:) Güle güle lezzetli mamalarınızla keyifli kahvaltılarda kullanın inşallah! Öptüm:)

sevdamavisi dedi ki...

Yaseminciğim,
teşekkürler canım ellerine sağlık .çok güzel seçmişsin. gerçekten de çok uyum sağladı.her sofraya oturuşumda hatırlıyorum zaten. sevgiler..

Seblacığım,
çok teşekkür ederim. sevgiler..

GANNE dedi ki...

Sevdacım hediyelerine bayıldım. Gule gule kullan. :) Çok sevinli bir kahvaltı sofranız olacak...

mutlulukmutfaktagizlidir dedi ki...

Canım, hediyelerin çok çok şeker, çok çok güzel!Çok beğendim! Güle güle kullan! Çok öptüm seni!

sevdamavisi dedi ki...

Ganneciğim,
gerçekten de çok şirin bir kahvaltı soframız oldu. teşekkürler canım. sevgiler..

Burçak'cığım,
gerçekten de çok şirinler. teşekkürler canım. sevgilerimi yolluyorum.