Çarşamba, Temmuz 02, 2008

YE#ÇİKOLATA 2. BÖLÜM

Çikolataları düşlere devam ediyoruz.



Pelin'in Pastanesine uğramadan geçmeyin derim. Sadece etkinlik tarifini değil tüm tariflere göz atın. Hepsi de birbirinden hoş. Demedi demeyin. Sevgili Pelin, Kocaeli'nden Çikolatalı Cupcake ile misafirimiz oluyor.








İstanbul' a geçip Emel'e (Lezzet Yolculuğu) konuk oluyoruz. Çok severim İstanbul'u:)) Sevgili Emel de bizlere şirin mi şirin, güzel mi güzel Çikolatalar hazırlamış. Ufaklıkların bayılacağı cinsten.







Şimdiki konuğumuz ise biraz uzaklardan Gaziantep'ten Seçil (Yeşil Kivi). Bir Browni Tart yapmış sadece ye ve keyfini çıkar. Bayıldım ben bu görüntüye.








Tekrar İstanbul'a gidiyor ve Sevgili Muhterem'in (Muhteremle Afiyetle) hazırladığı o güzel görünümlü Eritme Çikolatalı Muhallebinin tadına bakıyoruz. Bence denemeden geçmeyin.









İstanbul'a gelmişken Sevgili Süheyla'ya da (Diyalog Yemekleri) uğramak lazım. Ne de olsa nefis bir Çikolata Duvarlı Pasta yapmış. Görmemek büyük kayıp olur.



İstanbul'a gelmişken gitmek o kadar kolay mı? Sevgili Hatice (Semaver) bizlere çok güzel bir Çikolatalı, Vişneli, Bisküvili Pasta hazırlamış. Vişne ile çikolata da çok güzel uyum sağlamışa benziyor. Fotoğraf da güzel çekilince bize iç çekmek kalıyor. Olsa da yesek.

Bir molayı hakettim sanırım.

2 yorum:

Damak Tadı dedi ki...

Sevda'cığım,Regaib kandilin mübarek olsun canım..


Arkadaşların ellerine sağlık,çok nefis tatlar hazırlamışlar..


Sevgilerle..

sevdamavisi dedi ki...

Gülcüğüm,
çok teşekkür ederim canım. Senin de kandilin mübarek olsun. sevgiler.