Çarşamba, Temmuz 02, 2008

YE#35: ÇİKOLATA 1. BÖLÜM



Etkinliğimiz sona erdi ve sanırım tarifleri yayınlama zamanı geldi. Çikolata herkesin çok sevdiği ve cazibesine hayır diyemediği bir yiyecek. Ben de herkesin hoşuna gideceğini düşünerek seçtim bu konuyu. Ve herkesin denediği çikolatalı bir tarif vardır sanırım. Umarım bu güzel tariflerle gözünüzü ve gönlünüzü şenlendirebilirim. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Hepsi de birbirinden güzel tariflerle sayfama renk kattınız.






Özgül harika bir kutu çikolata göndermiş bizlere İzmir'den. Çikolatalar Diyarı'nda dolaşmak isyerseniz bu sayfayı mutlaka ziyaret edin. Birbirinden güzel çikolataları görebileceksiniz çünkü.






Pınar'cığım(maksatmuhabbetolsun) beni yalnız bırakmamış o güzel muffinlerinden birini yapmış. Sıcaklığını Çikolatalı muffinlerine de bulaştırmış bence. Ankara'dan katıldığını biliyorsunuz artık.






Sevgili Ümran (Çapan Kızı) çoook uzaklardan Hollanda'dan etkinliğimize katılmış. İkramlık Çikolata tarifiyle ve o güzel sunumuyla içimizi ısıtıyor.








Semra (Cafe Gusto) Samsun'dan bu nefis Beyaz Çikolatalı Browni ile misafirimiz olmuş. Renklerin yarattığı tezat çok yakışmış .











Sevgili Selin (Selince) İzmit'ten misafirimiz olmuş. Çikolata kaplamalı yaş pasta ile ağzımızın sularını akıttı bile.










Sevgili Yeşim de bizlere bu rengarenk meyvelerle çikolatanın enfes tadını birleştirdiği hem damak tadımıza hem de gözümüze hitap eden Çikolata Fondü tarifini göndermiş.






Yeşil Bursa'dan Sevgili Çiğdem de bize Kozalak Çikolata yapmış. Eminim çocuklar bayılacak bu tarife.



Biraz aradan sonra 2. bölümde görüşmek üzere:))

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Tam da yedigimize ictigimize dikkat etmemiz gereken bir diyet doneminde cok hassas bi etkinlik oldu ama :( katilan herkese paylasimlari icin tesekkurler...

nagehan dedi ki...

Sevdacım selam, hoşgeldin...Ayağının tozuyla ne güzellikler koymuşsun sayfana....Etkinliğin süper maşallah...

Sevdacım bişey sormak istiyorum, bana 1-2 gün önce yorum yazıp tlf nosu yazmamı istedinmi benden...İsimsiz fakat gayet samimi bir yorum geldi de merak ediyorum kim olduğunu?

(bu arada Sevda dedim ama kusura bakma umarım aramızda yaş farkı yoktur....)
Kızını ve seni öpüyorum
Sevgiler
Nagehan

sevdamavisi dedi ki...

Selinciğim,
çok haklısın ama çikolata deyince de büyüsüne kapılmamak ne mümkün. ben de herkese katılımları için teşekkür ediyorum. sevgiler..

Nagehancığım,
çok teşekkür ederim. canım o mesajı ben bırakmadım. önemli değil canım ismimle hitap edebilirsin. sevgiler.