Pazartesi, Nisan 30, 2007

SÜRPRİZ MİLFÖYLER


Eşim birkaç günlüğüne ziyarete gelmişti. Ben de evde olmanın verdiği heyecanla güzel bir kahvaltı hazırlamak istedim. Ama kendi evimde olmadığım için fazla birşey yapamadım. Sadece bu milföyleri hazırladım. Çok kolay ve güzel oldu. Değişik şekiller vererek de kahvaltıyı renklendireyim dedim. Eşim gidince de içimi bir sızı kapladı. Son zamanlarda işle ilgili sorunlarımda beni çok rahatlatıyordu. Bir de paylaşmanın verdiği rahatlık vardı. Şimdi yine yalnız hissttim kendimi, herkes kendi hayatının koşturmacası içinde olduğundan arkadaşlarımla da görüşemiyorum. Ben de herşeyi ya burada sizlerle paylaşıyorum ki çok güzel mesajlarla bana destek oluyorsunuz. Ya da eşimi bekleyip hiç durmadan ona anlatıyorum.
MALZEMELER:
  • Bir paket milföy hamuru,
  • Sosis,
  • Kaşar peyniri
  • İstrseniz sucuk, salamda kullanabilirsiniz.

YAPILIŞI:

  1. Mifföyleri dörde bölüp istediğiniz şekli verin.
  2. Üzerine sucuk, sosis, kaşar rendesi koyup yumurta sarısı sürün.
  3. Fırında kızarana kadar pişirin.

15 yorum:

Betül dedi ki...

Sevdacım şükür...
nedenmi?çünkü sana yorum yazamama gibi bir durum vardı bende nedense her seferinde sayfa hata veriyordu. ama şimdi oldu:)Bu arada önceki yazdığın yazılarla ilgili sana yazmak istediklarim vardı yanında oldugumu bilmeni isterim sen güçlüsün eşin ve çocugun ve kendin için.sakın yılma ve dimd,ik ayakta dur...Ve kendinide yanlız hissetme bak biz burdayız....Kendine çok iyi bak tatlım.Sevgiler ve öpücükler...

Hesna dedi ki...

Sevdacığım Merhaba
Yaşadığın güçlükleri yeni okudum çok üzüldüm senin adına. Umarım herşey en kısa sürede yoluna girer.
Sevgiler

Damak Tadı dedi ki...

Sevda'cığım,
Paylaşımlarını okudum öyle hislendim ki anlatamam..(ya ben çok duygusalım hemen ağlıyorum)Sana kıyamam ben, canımsın benim..
Bi'tanem bu günlerede şükür tatlım..Arada eşin de geliyor tabiiki olmuyor ama hiç değilse bu mutluluklarda güzel değilmi?
İnan çok dua ediyorum senin için ve kızın için..Bu tür ayrılıkları kardeşim ve eşide çok yaşadığı için onlardan çok iyi biliyorum.Biraz daha sık dişini tatlım inşallah en kısa zamanda eşin yanında olur da sen çok daha güzel yemekler ve sofralar hazırlarsın o'na..
Yakınımızda olsaydın (yukarıda Allah biliyor,görüyor)seni hiç yalnız bırakmazdım.Hatta bizde kalırdın devamlı canım benim.Üzülme kurban olurum,inan bende nasıl üzülüyorum sana..
Çok yakın zamanlarda inşallah her şey yoluna girer aileck mutlu olup bizleride mutlu ederseniz inşallah Sevda'cığım.
Her zaman yanında olduğumu bilmeni isterim.Bir ihtiyacında beni rahatlıkla arayabilirsin canım.Sen yeter ki üzülme çok üzüldün çünkü..

Seni çok seviyorum canım..Prensesimi ve seni kocaman öpüp,hayırlı haberlerini bekliyorum.Amin inşallah..

Güzel ve mutlu bir haftan olsun tatlım..

Adsız dedi ki...

Yüreği güzel arkadaşım burada olup bizlerle paylaşımlarda bulunduğun için teşekkürler ellerine sağlık canım.Kendine çok iyi bak bir şeye ihtiyacın olursa bir dosta ihtiyacın olursa lütfen çekinme çal kapımı seve seve açarım dost kapımı.öpüyorum canım seni kucak dolusu sevgiler.

sevdamavisi dedi ki...

Betülcüğüm,
çok güzel şeyler yazmışsın teşekkürler canım. Gerçekten çok zor bir dönem yaşıyorum sadece eşimden ayrı olmak da değil sorun işle ilgili sorunlarım da var. Ve inan sizlerin bu güzel duyguları bana güç veriyor. Yıllardır süren arkadaşlarım bile bu kadar yanımda olmadılar. teşekkürler canım. Duygulandırdın beni gözümden yaşlar dökülmeye başladılar. Son zamanlarda çok duygusallaştım. sevgiyle kal canım...


Hesnacığım teşekkürler güzel dileklerin için. Umarım düzelir yaında. sevgiler..

sevdamavisi dedi ki...

Gül'üm, canım,
Ben senin samimiyetini uzaktan olsa bile hissediyorum inan ki. o kadar güzel yüreklisin ki bana huzur veriyorsun. İnan yalınımdaki dostlarımdan bile daha sıcak ve samimisin bana karşı. Ne zaman mesajını okusam duygulanıp ağlıyorum ama mutluluktan. Ne güzel insanlar var diye seviniyorum. Artık sizlerle hüznü değil sevinci paylaşmak istiyorum artık ama sorunlar geçmedi bir türlü. Umarım yakında düzelir herşey. Yüreğine sağlık. öptüm canım.

sevdamavisi dedi ki...

Özgeciğim,
yazdıklarını okurken işte gerçek dostlarımdan biri dedim. Uzaktan bile olsa yüreğinin güzelliği buraya j-kadar geliyor. Desteğin için teşekkürler. Güzel günleri de paylaşmak dieğiyle.

Aybike Ceylan dedi ki...

Sevda'cigim,
Once gozun aydin diyorum , sonrada ellerine saglik. Ne guzel gitmistir bu borekler kahvaltida, yaninda bir de cay. Ellerine saglik.

sevdamavisi dedi ki...

Aybikeciğim,
teşekkürler canım. gerçekten de güzel oluyor. Hele bir de sevdiklerinleysen tadı daha da güzel oluyor. sevgiler

aslı dedi ki...

Sevda'cım bu günlerdeki sıkıntılarına azda olsa iyi gelmiştir eşinin gelişi milföylerinde çok güzel olmuş canım ellerine sağlık ....ufaklığı ve seni çok öpüyoruz....

sevdamavisi dedi ki...

Aslıcığım,
eşim gelince çok mutlu oluyorum sadece çabuk gidiyor :)) Ne yapalım zamanla o da düzelir. teşekkürler canım. Ben de senin bücürleri öpüyorum. sevgiler

HULYA dedi ki...

Sevgili Sevda'cığım,
Aşağıda yazdıkların beni hem duygulandırdı hem de üzdü.Yaşadıklarına oldukça üzüldüm.Ama inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer.Eşin için hazırladığın milföyler harika görünüyor.Ellerine sağlık.Sevgiler.Dualarım sizinle...

sevdamavisi dedi ki...

Hülyacığım,
Dualarınız ve iyi dilekleriniz eminim ki bu sorunları en kısa zamanda aşmama yardım edecek. Teşekkürler canım herşey için. sevgiler

Özlem dedi ki...

Sevda'cığım öncelikle Allah kavuştursun. Milföylerin çok şirin olmuş . Ellerine sağlık.

sevdamavisi dedi ki...

Özlemciğim,
teşekkürler canım. Umarım. beğendiğine çok sevindim. sevgiler