Pazartesi, Haziran 30, 2008

BODRUM DÖNÜŞÜ VE ÇİKOLATA ETKİNLİĞİ

Maalesef tatilden döndüm yine hergün tatil olsa diye söylenerek. Tatile doyulmuyor çok uzun olsa bile. Gerçi o kadar uzun tatilleri hiç görmedim ya. Tabi dönüşte beni çikolata etkinliği bekliyordu ve gelen tarifleri düzenlemeye başladım ayağımın tozuyla. Tariflerini göndermek isteyenler için e mail adresini tekrar vermek istiyorum: sevdamavisiye35@gmail.com

Tatil izlenimlerini daha sonra paylaşacağım.

7 yorum:

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Sevdacığım hoşgeldin... Etkinlik işi zormuş ben Zeytinyağlılar etkinliğini düzenlerken anladım bunu... Bu yüzden etkinliklere katılmayıp sadece sayfamda etkinliğe ithafen yayınlıyorum... Ama bu aralar o kadar yoğunum ki mutfağa hiç giremiyorum... Buluşmada hep kulaklarını çınlattık yeni organizasyonlarda birlikte olmak dileğiyle tekrar kolay gelsin ve hoşgeldin diyorum...

Kucak dolusu sevgiler♥

Cafe Gusto dedi ki...

Hoşgeldin canım.Sana kolay gelsin..sevgiler...

Damak Tadı dedi ki...

Sevda'cığım,
Güzel günler su gibi akıp geçiyor değil mi??Sanki hiç tatile gidip dönmemiş gibi hissederim ben her tatil dönüşümde..))Umarım çok hoş ve mutlu bir tatil yaşamışınızdır canım..Tekrar hoşgeldiniz..))


Kocaman sevgilerle..

mutfaktelaşı dedi ki...

tarifimi yayımladım ama mesenem de sorun var e posta gönderemiyorum.inşallah bu gün halledebilirim.

sevdamavisi dedi ki...

Ayselciğim,
gerçekten zor oluyor ama bu tür yorgunluklar hoş oluyor . güzel tarifler geliyor ve bunları yayınlamak güzel bence. canım ben de çok üzüldüm katılamadığım için çok yakında buluşacağız emin ol:)) sevgiler..


Semracığım,
çok teşekkür ederim. sevgiler..


Gül'cüğüm,
aynen söylediğin gibi. ben de hiç gitmemişim gibi hissediyorum. elimden geldiği kadar tadını çıkardım. ne yapalım biz de kısa tatilyapmak zorundayız. gerçi tüm tatiller kısadır ya:)) öpüyorum canım.


Sevgili Mutfak telaşı,
tarifin elime ulaştı yayınlayacağım. sevgiler.

daimamutfak dedi ki...

Sevdacığım hoşgeldin. Bodrum bir başka güzel değilmi?..sevgiler..kolaylıklar dilerim..

sevdamavisi dedi ki...

Nerimancığım,
gerçekten de öyle. hoşbulduk canım. sevgiler