Çarşamba, Mayıs 07, 2008

BRUNCH KEYFİ


Evet hala internetim yok ve ne kadar daha olmayacağı konusunda tahmin bile yapamıyorum. O nedenle de yazılarıma mola verdim istemeye istemeye. Ama aynı fotoğrafı görüp bıkmayın diye tarif olmasa da birşeyler yayınlamak istedim.
Aslında birkaç hafta önce havaların ısındığı bir haftasonu göl manzaralı bir brunch ayarladım. Sabahın o serin ve erken saatinde kızımı da alarak keyif yapmak istedim. Beklediğimden çok daha güzel ve kızım için de inanılmaz keyifli bir kahvaltı oldu. Evde bu kadar güzel kahvaltı yapmayan küçük hanım doymak bilmedi. Açık havadan olsa gerek. Ortalık çocuk kaynadığı için gürültülü fakat enerji dolu bir hafatasonu oldu. Belki de çoktandır böyle keyif yapmamıştım.
Hayatın koşuşturmacası arasında kendimizi ihmal ettiğimiz çok zaman oluyor. Ben de zaman zaman silkelenip kendim ve sevdiklerim için güzel şeyler yapmaya çalışıyorum. Maksat anın tadını çıkarmaksa harekete geçmek lazım.

5 yorum:

Hülya dedi ki...

Öyle haklısın ki.Hayatın koşturmacası içinde yapamadığımız,ötelediğimiz ne çok şey var.Hatta bu konuda dertlenmişim ki son gazete yazımdan birinin konusuydu okumak istersen...

http://hikayemvar.blogspot.com/2008/04/kaybettiklerimimdi-farkettiklerim.html

hayat dedi ki...

Sevda'cığım,ne güzel bir gün geçirmişsiniz.Afiyetler olsun ve her gününüz böyle güzel geçsin.Sevgilerimle.

Özlem Avcı-mutfaktayimm dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
mutlulukmutfaktagizlidir dedi ki...

Canım Sevda'm, çok güzel bir brunch keyfi olmuş! Ne iyi yapmışsın!
Canımcım, seni kitap oyununa davet ediyorum!
Ve de kocaman öpüyorum!

sevdamavisi dedi ki...

Hülyacığım,
elbetteki okumak isterim.zaman zaman hatırlamak gerekiyor hayatın güzelliğini ki koşturmacayı bırakıp anı yaşayalım. sevgiler..

Teşekkür ederim Hayatcığım. çok güzel dilekler.. sevgiler.


Burçakcığım,
çok teşekkürler canım. en kısa zamanda da kitap oyunu na cevap vereceğim. öpüyorum canım.