Pazartesi, Haziran 25, 2007

GÖNÜL DOSTLARINA SON 5 GÜN KALA

Arkadaşlar Gönül Dostları etkinliğimize başvurular 5 gün sonra bitiyor. Katılmak isteyenlere hatırlatmak istedim. Katılmak isteyenler 5 gün içerisinde (30 Hazirana kadar) e maillerini gönderebilirlerse sevinirim. Çekilişi yapıp herkese e mail ile bildireceğim. Bilgisi olmayıp merak edenler tıklayınız.

Çok güzel bir etkinlik olmasını diliyorum...



11 yorum:

Tuba dedi ki...

Sevda'cigim, etkinligine katilamiyorum. Katilamama nedenimde Amerika'da yasiyor olmam. Ama sizlere bol eglenceler diliyorum. Sevgilerimle,

Tuba dedi ki...

Sevda'cigim, etkinligine katilamiyorum. Katilamama nedenimde Amerika'da yasiyor olmam. Ama sizlere bol eglenceler diliyorum. Sevgilerimle,

daimamutfak dedi ki...

Senin adına çok mutlu oldum. işin hayırlı olsun.Eşinde geliyormuş çok sevindirici. Allah ayırmasın..sevgiler... neriman.

sevdamavisi dedi ki...

Nerimancığım,
çok teşekkür ederim. çok şükür herşey yoluna giriyor. sevgiler

Minik Kus dedi ki...

Sevgili Sevdamavisi, etkinlige katilmayi cok isterdim ama Amerika'dan bayagi zor olacak diye katilamiyorum. Sana kolay gelsin. Insallah cok guzel bir etkinlik olur. Burdan takip edicem gelismeleri. Sevgiler...

hayat dedi ki...

Canım Sevda'cığım,senin adına çok sevindim eşine kavuşmana iş değişikliğine inşallah bundan sonra her şey yolunda gider.
Canım kusuruma bakma ben çok istememe rağmen gönül dostları oyununa katılamadım. katılanların hepsine kolay gelsin.
Selam ve sevgiler...

Tuhfe dedi ki...

Güzel bir hafta sonu dilerim.

Sevgiler.

sevdamavisi dedi ki...

Minik kuş,
sağlık olsun yanımızda ol yeter. sevgiler...

Hayatcığım,
çok teşekkürler canım. herşey yoluna girdi neyse ki. katılamamana üzüldüm ama sağlık olsun. başka etkinlikte görüşürüz artık. sevgiler..

Tuhfeciğim,
teşekkürler. sana da güzel bir haftasonu diliyorum. gerçi ev taşıyacağım için yorucu geçecek ya neyse evime kavuşmak da güzel. sevgiler

Adsız dedi ki...

Tatlı Sevdam,mutlu Sevdam..
Yaşasınnnn..ya içimdeki çoşkuyu inan durduramıyorum desem bana inanırdın değilmi?Sayfana da girmemeye özen gösteriyordum bir aksilikle karşılaşmamak için,çok şükür her şey yolunda ve sen yarışmaya start veriyorsun,üstelikde mutlusunnnn.
İnan çokkkkk mutlu oldum canım..

Seni çok seviyorum ve öpüyorum.

Adsız dedi ki...

biraz önceki yorumu yazan bendim canım.(Gül)Dilersen yayımlama canım,öpüyorum..

sevdamavisi dedi ki...

Canım Gülüm,
çok şükür herşey yolunda etkinliğimiz de yolunda gidiyor. yarından itibaren başlıyorum. canımherşey düzeldi ve ben de gayet iyiyim hem de çok. her zaman bekliyorum seni de. sevgiler canım.